gps speurtocht amsterdam

GPS teambuilden in de duinen met 360

Nieuw in 2017: GPS-spellen in de duinen

Event games zijn een perfecte aanvulling of vervanging voor teambuilding trainingen. Gezamenlijk ga je de uitdaging aan om een lastig probleem op te lossen. Communicatie staat centraal, maar ook vindingrijkheid en ‘buiten het bos’ denken. En waar kun je dat beter doen dan in een prachtig stuk natuur met watertjes, duintoppen schuil- en vogelkijkhutten en loslopende herten?

Teambuilding in de Amsterdamse duinen?

Ja, de Amsterdamse duinen bestaan echt! Of beter, de Amsterdamse waterleidingduinen. Hier organiseert 360 EventGames vanaf 2017 outdoor adventures waarbij samenwerking (teambuilding) centraal staat. En de opdrachten die je daarbij krijgt voorgeschoteld zijn niet altijd even makkelijk!

Ontwikkeling – naar buiten!

Bij veel van onze stadse gps-spellen is sprake van teambuilding of bonding. Voor echte teambuilding activiteiten merken we dat we in de stad ruimte en rust te kort komen. De Amsterdamse waterleiding duinen bieden dat echter volop. Daarom zijn de gamecreators van 360 bezig met het ontwikkelen van teamspellen die draaien om samenwerking en communicatie. Het virtuele gedeelte (smartphones, game-apps, technologie) en de idee”en hebben we in huis, voor het creeeren van fysieke spellen werken we momenteel nauw samen met een fablap en teambuilding specialisten in het buitenland zodat we met echt vooruitstrevende programma’s van start gaan.
Stuur ons gerust een mailtje als u wilt dat we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen!