360 Team Games (voorheen GPS Amsterdam) is begonnen als een enthousiast team van liefhebbers van Amsterdam en van leuke gps-stadsspellen. Sinds we in 2008 van start gingen met onze gps-uitjes hebben we vele honderden groepen één of meerdere geweldige dagdelen bezorgd met een gps-tocht Amsterdam of een geslaagde citygame. Bij sommige teamuitjes ging het om 10 man. Bij grotere bedrijfsuitjes tot wel honderden tegelijk, waarbij we de deelnemers dezelfde individuele betrokkenheid bij de GPS-citygame weten te laten beleven als bij die 10 man.

Originele stadsspellen en GPS-tochten

Al onze activiteiten bedenken we zelf. We zijn handig met smartphones, GPS-en en websites voor mobiel, maar kunnen niet alles zelf. Waar het echt complex wordt roepen we hulp van proffesionele programmeurs in, zodat onze ideeën op een klantvriendelijke (lees: voor jullie gemakkelijke manier) werkelijkheid worden. Dat gemak is ook precies waarin we ons onderscheiden. Het is ook een reden dat we bij veel GPS-tochten nog werken met een los GPS-toestel. Door taken tijdens je GPS tocht in Amsterdam over teamleden te verspreiden wordt een groepsuitje niet alleen leuker, maar ook makkelijker!

Onze klanten

Onder onze klanten bevinden zich vele bekende, maar nog meer onbekende namen en gelegenheidsgroepen zoals families en vrijgezellen. Een greep uit de bekende namen: ABN-AMRO, Universiteit van Amsterdam, De Nederlandse Bank, De douane, De VU, Politie Kennemerland, Brandweer Schiphol, Rabobank, … te veel eigenlijk om op te noemen. Graag maken we ook voor u een offerte, maar we hopen vooral dat we ons visitekaartje af mogen geven door een GPS tocht voor jullie te verzorgen!

Contact

Graag lichten we de gps-tochten en stadsspellen mondeling toe, persoonlijk contact maakt tenslotte vaak zaken duidelijker. En bovendien kunnen we een passende offerte en eventueel een aangepast programma voor u maken. Want maatwerk is (bijna) altijd mogelijk en vinden we zelf erg leuk!
Graag staan we u persoonlijk te woord, zodat u onze stem even kunt horen en we bij elkaar kunnen aftasten wat de wensen en de mogelijkheden precies zijn. U kunt ons bellen of een berichtje sturen via het formulier op onze site!

Het team van 360 Team Games / GPS Amsterdam:
Wout, Melissa, Ronald, Erwin