escape game

Een escape game met levensechte tijdbom en een kort lontje

Tijdbom Escape Game: ontmantel de bom!

tijdbom escapegame amsterdamGeen escaperoom, maar een escapegame met een tijdbom in downtown Amsterdam Dit is misschien wel het knallendste groepssuitje van Mokum, tenzij jullie de explosie weten te voorkomen.

De tegenspeler speelt verwarrende spelletjes

Tijdens deze zenuwslopende city-escapegame is Doctor Joker jullie tegenspeler. Op een druk punt in Amsterdam heeft hij een tijdbom geplaatst. Hij spreekt tot jullie via video’s en probeert jullie hersenen op hol te brengen met de meest ingenieuze braingames waar geen ontsnappen aan mogelijk lijkt. Lukt het jullie wel zijn verwarrende spelletjes op te lossen? Dan geeft hij een clue. Die aanwijzingen gaan erover welke draden je in welke volgorde veilig door kunt knippen. Je kunt dus langzaam aan alle info voor een veilige escape bij elkaar verdienen… Maar hij speelt een spelletje met jullie en doet er alles aan om jullie in tijdens zijn opdrachten in verwarring te brengen. En telkens als hij daarin slaagt kost jullie dat tijd of een clue!

Levensechte tijdbom onschadelijk maken

Uiteindelijk draait het allemaal maar om één vraag: Knippen jullie binnen de tijd de juiste gekleurde draden op de tijdbom door?! Ontsnappen jullie aan het noodlot (het is tenslotte een escapegame), of vlieg je met team en al de lucht in?

Escapegame De Tijdbom versus Escaperoom

De voordelen van een escapegame boven een escaperoom? Je zit niet binnen opgesloten maar bent dynamisch. En je staat niet na een uurtje weer buiten (zodat de volgende groep naar binnen kan).
Escape-spel de tijdbom is geschikt voor grote groepen tegelijk en het is niet alleen voor escaperoom-geeks.
Door de bewuste afwisseling in opdrachten onderweg (visueel, cijfermatig, auditief, cryptisch, meer en minder abstract, stilstaand of bewegend) bevat deze citygame gegarandeerd voor elk teamlid onderdelen die hem/haar aanspreken.
Nog een sterk punt? Bij deze escape-game komt iedereen op het einde aan (of het moet al heel gek lopen), maar of iedereen daar de juiste oplossing weet en de tijdbom onschadelijk weet te maken… dat moet blijken. In ieder geval kan elk team dat spannende moment beleven dat je de draadtang in de elektriciteitskabel zet en knipt… En dan maar hopen dat het de goede kleur is die je doorknipt!

Meer info en/of een offerte aanvragen voor deze Escapegame in Amsterdam?
Wil je weten of er op een bepaalde datum nog ruimte is om jullie favoriete GPS-spel te spelen?
Stuur even een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!

MevrouwMeneer

Voornaam*

Achternaam*

Email*

Telefoon:

Aantal deelnemers*

Gewenste datum

Je vraag of opmerking

Contact bij voorkeur via
EmailTelefoon

Escapegame deelnemersaantallen en teamgrootte
 • Minimaal en maximaal aantal deelnemers: 16 tot 150 personen
 • Teamgrootte: ± 6-7 personen
Kosten

De prijs voor dit ontsnappingsspel in Amsterdam zijn afhankelijk van het aantal deelnemers:

 • Groep 15-18 personen € 29,50 p.p.
 • Groep 19-30 personen: € 28,50 p.p.
 • Groep groter dan 30 personen: € 27,50 p.p.

*Vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW

Escapegame de tijdbom is inclusief:
 • Gebruik van 4G tablets met de escapegame spellen-app
 • Video’s, geluidsfragmenten en puzzles die online en offline op jullie afkomen
 • Duidelijke en enthousiaste instructie vooraf door 360 medewerker
 • Levensechte tijdbom om te ontmantelen
 • Na afloop een consumptie voor de overlevenden
Optioneel bij deze GPS-citygame:
 • Overige catering voorafgaand, of na afloop van dit stadsspel.
 • Maatwerk: de activiteiten van 360 worden regelmatig geïntegreerd in teamtrainingen en congressen. Deze escapegame past bijvoorbeeld uitstekend in een teambuilding programma waarbij deelnemers met tijdsdruk en stress moeten omgaan en kan op maat gemaakt worden met aangepaste puzzels en opdrachten. Maar ook het standaard programma van De Tijdbom is prima te integreren in een incentive of meerdaagse.

Goed om te weten over Escapegame De Tijdbom in Amsterdam:
 • Bij deze gps-tocht met 4G tablets komt een virtueel stadsspel samen met een fysieke component: een echte locatie met een levensechte tijdsbom die daadwerkelijk ontmanteld moet worden.
 • De verwarrende puzzels die de virtuele vijand julie voorschoteld lopen enorm uiteen van visueel tot licht wiskundig, geluidsfragmenten etc. etc. Deze afwisseling zorgt ervoor dat elk teamlid tijdens de escapegame aan bod komt en werkt betrokkenheid in de hand.
 • Er is tijdens deze gps-citygame sprake van een virtuele tegenspeler, een bad guy (zoals we die kennen uit James Bond films) zonder enig religieus, levensbeschouwend of ander tintje die als gezamenlijke virtuele vijand fungeert.
 • Escapegame De Tijdbom duurt ongeveer 2,5 uur
Standaard beginlocatie

Escapegame de tijdbom begint standaard op 2 minuten loopafstand van Amsterdam centraal.

Andere startlocatie

De activiteit kan op elke gewenste locatie beginnen en gespeeld worden. Binnen of buiten Amsterdam. In de stad, maar ook in de natuur.