sloepentocht in amstedam

Interactieve sloepentocht op de Amsterdamse grachten

GPS Sloepentocht op Amsterdamse grachten

Deze interactieve sloepentocht Amsterdam combineert varen met elektrische sloepen (lekker stil!) met een waanzinnige GPS-spel op de Amsterdamse Grachten. Quiz vragen, opdrachten en schipperen wisselen elkaar af en daarbij wordt er gegarandeerd gelachen!

 • Even een groepsfoto voor we aan de sloepentocht beginnen.
 • Wie ontpopt zich als de grote roerganger van jullie team?

Zelf navigeren

Dat Amsterdam er vanaf het water heel anders uitziet en dat de grachten beslist de moeite waard zijn wordt bewezen door de hordes toeristen die zich elk jaar passief rond laten varen. Dat doe je gelukkig anders tijdens dit actieve sloepenspel. Per team beman je tijdens de GPS-sloepentocht een boot die je zelf bestuurt. Daarnaast krijg je een slimme tablet met game-app mee die je de weg wijst en waar op de hotspots volautomatisch vragen en opdrachten uit komen rollen.

Dit Sloepenspel Amsterdam is méér dan sightseeing!

Jullie komen vast niet naar Amsterdam om een beetje rond te dobberen en om je heen te staren. Daarom wijst de sloepentocht-app jullie niet alleen. Ieder team navigeert via een andere route en zodra je op een hotspot aankomt begint de echte uitdaging pas! Dan gaat er een alarm af en verschijnt een quizvraag of teamopdracht in jullie scherm. Kun je ter plaatse de vraag beantwoorden? Of pakken jullie als team extra uit bij de foto- en video-opdrachten waarmee de meeste punten zijn te verdienen? Voor die opdrachten moet je soms even de wal op. Daardoor wordt het niet alleen gegarandeerd een dynamische middag, op een heel natuurlijke manier rouleren de schippers, de phone en de plekjes aan boord onder de teamleden!

Puntentelling

Door de punten van de vragen en foto- en video opdrachten te combineren komt er uiteindelijk één team als winnend uit de bus. Pas zodra alle sloepen na zo’n 2,5 uur varen op de Amsterdamse grachten weer veilig liggen aangemeerd aan de kade liggen maken we die gecombineerde uitslag bekend… Zo blijft de sloepentocht Amsterdam spannend tot de laatste seconde!

Meer info over de GPS Sloepentocht in Amsterdam?
Wil je weten of er op een bepaalde datum nog ruimte is om jullie favoriete GPS-spel te spelen?
Stuur even een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!

MevrouwMeneer

Voornaam*

Achternaam*

Email*

Telefoon:

Aantal deelnemers*

Gewenste datum

Je vraag of opmerking

Contact bij voorkeur via
EmailTelefoon

Deelnemersaantallen en teamgrootte

Minimaal en maximaal aantal deelnemers aan de sloepentocht: 16 tot 150 personen
Teamgrootte: ± 8-10 personen (per boot)

Prijzen

Prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers:

 • Groep 16-25 personen € 44,50
 • Groep 26-40 personen € 39,50
 • Groep > 40 personen € 37,50
 • Vrijdag, zaterdag en zondag geldt voor het sloepenspel een toeslag van € 2,50

Prijzen zijn p.p. & excl. btw.
Zijn jullie met minder dan het minimum aantal deelnemers? Als jullie betalen voor het minimum aantal deelnemers kan de activiteit gewoon plaatsvinden!

Inbegrepen bij de sloepentocht Amsterdam:
 • Gebruik van 4G tablets met de interactieve spel app
 • Gebruik van de interactieve sloepentocht spel-app
 • Originele team opdrachten
 • Duidelijke instructie vooraf door 360 medewerker
 • Varen in ruime elektrische sloepen (2,5 uur)
 • Na afloop alle gemaakte foto’s, vaaroutes en scores op jullie eigen sloepenspel site.
Optioneel
 • Catering
 • Maatwerk en aanpassingen

Goed om te weten over de 360 sloepentocht in Amsterdam
 • De sloepentocht is geschikt voor groepen die een echte premium citygame in Amsterdam willen. De sloepen varen door de Jordaan en over de Westelijke grachten zoals de Prinsengracht, de Brouwersgracht, Keizersgracht en de Singel (de wallen slaan we over).
 • Vlakbij het begin- en eindpunt zit een ontzettend leuk Jordaans restaurant dat super groepsmenu’s en lunches serveert. Voor groepen vanaf 20 personen maken wij graag een compleet bedrijfsuitjes-arrangement!
 • Iedereen die ouder is dan 18 mag varen met de elektrische sloepen, een vaarbewijs is niet nodig. De enige beperking is het drinken van alcohol: dat is officieel niet toegestaan als je stuurman bent.
 • Catering onderweg? Neem zelf je etenswaren en drankjes mee aan boord (bijvoorbeeld in een koeltas).
GPS-sloepentocht Startlocatie

De sloepentocht begint net buiten de Jordaan, op 15-20 min lopen van Amsterdam CS (of je pakt even de tram), 10 minuten van het Leidse Plein en 5 minuten van de Europarking.
Beginpunt is aan de Nassaukade bij de botensteiger ter hoogte van huisnummer 69.

Andere locatie

Binnen Amsterdam is het lastig (en daardoor duur) om sloepen te verslepen naar een ander begin- of eindpunt. Wel is het mogelijk het gps-sloepenspel in een andere stad te spelen. Neem hiervoor eens een kijkje op sloepentocht punt com.