moordspel in Amsterdam

Eindelijk een moordspel voor doordenkers!

Moordspel Amsterdam: de Kunstroof

Amsterdam is opgeschrikt door een brute kunstroof! De wereldberoemde kunstschat ‘Avenue de la Amstel’ is uit het bekendste museum gejat! Een nachtwaker die de kunstroof probeerde te voorkomen heeft daarbij het leven gelaten. De grote vraag is nu: wie heeft de kunstchat gejat en de nachtwaker vermoord? Lukt het jullie de daders te ontmaskeren tijdens dit interactieve gps-moordspel Amsterdam?

GPS moordspel Amsterdam

Lossen jullie deze roofmoord op?

De hoofdinspecteur van de recherche is ziedend. Hij eist dat de roofmoord vandaag nog opgelost wordt, daarom schakelt hij jullie als onderzoeksteam in.

Dader-duo ontmaskeren

Tijdens jullie onderzoek blijkt al snel dat er sprake is van twee daders, een duo dus. Daarmee wordt het moordonderzoek er niet makkelijker op. Wel spannender! Aan de hand van daderprofielen en informatie die jullie gedurende het moordspel in Amsterdam verzamelen proberen jullie uit te vissen wie de roofmoord met wie gepleegd kan hebben…

Op crime-scene onderzoek

Opgesplitst in onderzoeksteams van ongeveer 6 m/v beginnen jullie aan dit criminele stadsspel. Jullie worden voorzien van een gedetailleerde moordspel-map en een smartphone met daarop de stadsspel-app. Jullie gaan op zoek naar de vluchtauto, doen onderzoek bij het museum en horen informanten uit.

Moordspel app

De speciale citygame app laat jullie op de kaart duidelijk zien waar info te vinden is, maar vaak moet je er wel wat extra’s voor doen om die info los te peuteren. Niets krijg je voor niets in het criminele milieu! En wees erop voorbereid: dit moordspel Amsterdam is een echte interactieve beleving: informatie bereikt jullie in beeld & geluid… Aan jullie de taak om daaruit conclusies te trekken!

Kunstroof Moordspel Amsterdam, info en/of offerte aanvragen
Wil je weten of er op een bepaalde datum nog ruimte is om jullie favoriete GPS-spel te spelen?
Stuur even een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!

MevrouwMeneer

Voornaam*

Achternaam*

Email*

Telefoon:

Aantal deelnemers*

Gewenste datum

Je vraag of opmerking

Contact bij voorkeur via
EmailTelefoon

Deelnemersaantallen en teamgrootte

Dit GPS-Moordspel is mogelijk voor groepen van 15 tot 150 personen.
De teamgrootte varieert van 5-8 personen per team.

Prijskaartje van het moordspel

De prijs per persoon is flexibel en hangt af van uw groepsgrootte:

  • Groepen van 15 tot 20 personen: € 24,50 p.p.
  • Groepen van 21 tot 30 personen: € 22,50 p.p.
  • Groepen 30 of meer personen: € 19,95 p.p.

Vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw.
Zijn jullie met minder dan het minimum aantal deelnemers? Het moordspel kan gewoon doorgaan als jullie voor het minimum aantal deelnemers te betalen.

Inbegrepen bij deze moorddadige citygame
  • Gebruik van de phablet size smartphones van 360 met goede camera
  • Gebruik van de interactieve GPS-CityGame app
  • Hints verstopt in video’s, geluidsfragmenten en detective waardige opdrachten
  • Een verrassend spelformat dat het levend-cluedo-niveau enorm overstijgt!
Optioneel
  • Verandering van locatie.
  • Catering: Uiteraard kun je jullie moordspel uitbreiden met lunches, een diner of een gezellige borrel na afloop. Amsterdam heeft op dit vlak ongekend veel te bieden. Wij denken graag met u mee, maar verzoeken u altijd zelf af te rekenen bij de betreffende horeca gelegenheid.

GPS moordspel ‘De Kunstroof’, voor wie?

Dit interactieve moordspel is er eentje voor doordenkers! Je moet dwarsverbanden kunnen leggen, goed opleggen
Start GPS citygame Amsterdam

Startlocatie van de GPS-game

Standaard begint dit stadsspel vlakbij het centraal station van Amsterdam. Makkelijk voor wie met het OV komt en bovendien vlakbij de warmste buurten van Amsterdam!

Andere locatie

De CityGame kan op iedere gewenste locatie binnen de grachtengordel beginnen of eindigen. Het grootste deel van de activiteit speelt zich daar ook af.

Uiteraard kunnen wij diverse horecagelegenheden aanbevelen waar u van te voren terecht kunt voor een vers gezette kop koffie of waar het na afloop goed borrelen of tafelen is.