city game amsterdam

Citygame Amsterdam: creatieve competitie voor denkers en doeners!

Ultimate Citygame Amsterdam

Zoek je een echt interactieve gps citygame in Amsterdam met verrassende vragen en teamopdrachten? Dan is Amsterdam Quest iets voor jullie! Ieder team trekt zijn eigen plan en creëert zijn eigen route tijdens deze Smartphone GPS-tocht Amsterdam. Op de app zijn alle locaties in beeld, elk team kan dus zelf een route uitstippelen. Laat je ter plaatse verrassen door muziekfragmenten vragen over alles wat Amsterdam zo bijzonder maakt.

GPS tocht amsterdam city game

Modern GPS-stadsspel langs Amsterdamse hotspots

Uitgerust met een phablet (een extra grote smartphone waarop iedereen mee kan kijken) gaan de teams op pad. In de smartphone app zitten de hotspots voorgeprogrammeerd.

Denken, samenwerken, doen!

Kom je op zo’n hotspot dan gaat er een alarm af en plopt er een vraag of creatieve opdracht in je scherm. De ene keer is het een geluidsfragment, dan weer een vraag die je de ogen doet openen voor je omgeving of je gaat zelf met je team aan de slag met een foto-opdracht. Iedere bezochte locatie levert je punten op, zolang je de juiste antwoorden instuurt.

Citygame Amsterdam die brains, creativity en daadkracht combineert

Via de live-score die je ieder moment op kunt vragen, wete je steeds hoe je ervoor staat in deze strijd met de andere teams. Dat maakt Amsterdam Quest tot zoveel meer dan een digitale gps-speurtocht. Het is een race die niet met de benenwagen, maar hersens, creativiteit en teamspirit is te winnen!

CityGame Amsterdam info en/of offerte aanvragen
Wil je weten of er op een bepaalde datum nog ruimte is om jullie favoriete GPS-spel te spelen?
Stuur even een berichtje, dan nemen we zo snel mogelijk contact op!

MevrouwMeneer

Voornaam*

Achternaam*

Email*

Telefoon:

Aantal deelnemers*

Gewenste datum

Je vraag of opmerking

Contact bij voorkeur via
EmailTelefoon

Deelnemersaantallen en teamgrootte

De Ultimate CityGame is mogelijk voor groepen van 15 tot 150 personen.
De teamgrootte varieert van 6-8 personen per team, afhankelijk van jullie wensen.

Prijskaartje Citygame Amsterdam

De prijs per persoon is flexibel en hangt af van uw groepsgrootte:

  • Groepen tot 20 personen: € 26,00 p.p.
  • Groepen van 20-30 personen: € 24,40 p.p.
  • Groepen 30 of meer personen: € 22,50 p.p.

Vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw.
Zijn jullie met minder dan het minimum aantal deelnemers? Deze gps-game kan gewoon doorgaan als jullie voor het minimum aantal deelnemers te betalen.

Inbegrepen bij de CityGame Amsterdam
  • Gebruik van de phablet size smartphones van 360 met goede camera
  • Gebruik van de interactieve GPS-CityGame app
  • Verrassende foto opdrachten!
  • Real-time beoordeling van ingezonden foto’s en video’s door 360 medewerker
  • Na afloop alle tijdens de citygame gemaakte foto’s op een voor jullie aangemaakte event-site
Optioneel
  • Maatwerk: uw eigen vragen en opdrachten op laten nemen in de Citygame. Actuele bedrijfsthema’s of training gerelateerde onderwerpen? Misschien ook gewoon iets simpels als het laten uitbeelden van het bedrijfslogo? Wij verwerken uw wensen en ideeën in de citygame vanaf €100 per 5 vragen/opdrachten.
  • Catering: Uiteraard kunt u uw groepsuitje in Amsterdam uitbreiden met lunches, en diner of een gezellige borrel na afloop. Onze stad heeft op dit vlak ongekend veel te bieden. Wij denken graag met u mee, maar verzoeken u altijd zelf af te rekenen bij de betreffende horeca gelegenheid.

De CityGame, voor wie?

Deze interactieve CityGame Amsterdam is gericht op groepen die de hoofdstad willen ontdekken en aan de hand van hotspots plaatsen te bezoeken en mooie details te zien die ze anders nooit hadden opgemerkt… De activiteit is door ons met kleine wijzigingen in de crazy 88 geschikt en uitdagend te maken voor advocatenkantoren, vrijgezellenparties en alles wat daartussen zit. En dat hebben we de afgelopen jaren met veel succes mogen doen!
Start GPS citygame Amsterdam

Startlocatie van de GPS-game

Standaard begint dit stadsspel vlakbij het centraal station van Amsterdam. Makkelijk voor wie met het OV komt en bovendien vlakbij de warmste buurten van Amsterdam!

Andere locatie

De CityGame kan op iedere gewenste locatie binnen de grachtengordel beginnen of eindigen. Het grootste deel van de activiteit speelt zich daar ook af.

Uiteraard kunnen wij diverse horecagelegenheden aanbevelen waar u van te voren terecht kunt voor een vers gezette kop koffie of waar het na afloop goed borrelen of tafelen is.

Citygame in English?

Bent u met een internationaal gezelschap? Dan kunt u ook de Engelstalige versie van de Amsterdam Citygame.