gps speurtocht amsterdam

GPS tochten Amsterdam: originele citygames van 360

Zoekt je een origineel en goed georganiseerd GPS-spel of Citygame Amsterdam? Bij 360 Event-Games verzorgen we graag één van onze verrassende en écht interactief stadsspellen voor jullie! Al sinds 2009 leggen wij ons volledig toe op GPS-tochten die we door de jaren steeds verder ontwikkelt hebben tot geavanceerder citygames en escapegames met een vaak verrassende afloop!

CityGame Amsterdam specialist

Wij ontwikkelen en bedenken al onze gps-tochten zelf. Zo weet jij zeker dat je een origineel stadsspel krijgt en weten wij zeker dat ons werk leuk is. En dat zie je dan weer terug in ons enthousiasme bij de uitleg, spelcoaching gedurende jullie citygame in Amsterdam en bij de bekendmaking van het winnende team.

Volledig verzorgde gps-tocht: inclusief smartphones of tablets

Bij de citygames van 360 krijgen de teams altijd onze (lekker grote) smartphones of tablets mee. Zo kan jij als organisator onbezorgd naar het team- of bedrijfsuitje vooruitkijken: de deelnemers hoeven geen apps te installeren en van lege batterijen halverwege is geen sprake; wij verzorgen het totaalpakket. En ook de instructeurs en spelbegeleiders van de gps-tocht zijn goed getrainde en ervaren professionals waarmee jij bij je collega’s of gasten voor de dag kunt komen.
Hieronder vindt u de city games Amsterdam die wij voor u kunnen verzorgen.

Moordmysterie de kunstroof - crime game voor doordenkers

Hebben jullie zin in een dubbel moeilijk moordspel! Doe dan deze advanced crime citygame in de Amsterdam. Jullie doel is om tijdens de gpstocht met behulp van binnenkomende telefoontjes, puzzels en videomateriaal het de twee daders van een brute roofmoord te ontmaskeren? Welk team van jullie gezelschap last dit moord mysterie (het eerste) op? Maar wees gewaarschuwd: dit is géén levend cluedo, dit is een gps-spel voor doordenkers!

Amsterdam Escapegame: de tijdbom. Ontmantel de bom!

Geen muffe escaperoom, maar escape citygame in Amsterdam! Loopt deze gps-tocht af met een sisser of met een BANG? Jullie tegenspeler Dr. Joker heeft een bom geplaatst en maakt het jullie via de tablet zo moeilijk mogelijk bij het het verzamelen van alle info die je nodig hebt om de bom te ontmantelen. Lukt het jullie binnen de tijd? Of vliegt jouw team bij dit gps-spel de lucht in?

Sloepenspel Amsterdam: gpstocht op de grachten

De interactieve gps-sloepentocht op de grachten met tablets! In de app stippel je met jouw boot je eigen gps-tocht langs de hotspots uit. Via de tablet krijg je op elke hotspot vanzelf een eye-openende quizvraag, doordenker of foto-teamopdracht in je scherm! Tijdens deze gps-tocht met elektrische sloepen spring je regelmatig in en uit de boot en vaar je uiteraard lekker zelf.

Crazy 88 Amsterdam, vol gekke, doorgedraaide opdrachten

De interactieve gps-toocht in Amsterdam waarbij je onderweg foto's maakt en -heel makkelijk!- binnen de app doorstuurt. Heb jij de moed om net even verder te gaan dan andere teams? Durf jij mensen op straat aan te spreken zodat ze je helpen? Dan is de interactiefste crazy 88 Amsterdam met al zijn doorgedraaide opdrachten echt iets voor jou! En via de live tussenstanden weet je op elk moment hoe jouw team het doet ten opzichte van de andere teams zodat er een echte Crazy-88 stadsspel competitie kan ontstaan.

Ultimate CityGame Amsterdam: interactief gps-stadsspel

Bij deze citygame gps-tocht in Amsterdam gaan jullie met de 360 smartphones met citygame-app op zoek naar de mooiste en onbekende plekjes in Amsterdam. Doel is om tijdens de gpstocht met je team zoveel mogelijk punten te scoren met vreemde quizvragen en nog vreemdere foto-opdrachten. De ultimate citygame is een competitie voor denkers, doeners en durfers!